Måndagarna 10 juli och 17 juli blir det byavandring i Hembygdsföreningens regi.
Med start kl.19.00 vid Monumentet guidar Jan Nilsson och berättar om vilka verksamheter som varit i fastigheterna utmed Storgatan fram till korsningen V Storgatan/Järnvägsgatan,
Måndagen den 17 juli kl.19.00 blir det start vid Friluftsbadet och sedan promenerar man fram till korsningen Kärrarpsvägen/ V Storgatan i väster.
Varje vandring tar cirka en timma och för medlemmar i Hembygdsföreningen är det kostnadsfritt. Däremot för icke medlemmar tar man upp en avgift på 20kr:Kontant eller Swish. Det är en del av förmånen att stötta föreningen i sin verksamhet att medlemmar går gratis. Precis som man gör på Gyllenbielkeska museét.
Är du inte redan medlem i Hembygdsföreningen så kan du bli det genom betala in medlemsavgiften på 150kr till BG 235-2086. Därmed stöttar du föreningen och samtidigt går på vissa arrangemang gratis.
Vi hoppas på att nya boende i Kvidinge är nyfikna på det samhälle man bor i vill veta mer om detta.
Välkomna!